Selecteer een pagina

WORD MUSEUMNACHT KIDS INSPECTEUR!

Word Museumnacht Kids nachtinspecteur! Altijd al gedroomd om dé museumkenner van Haarlem te zijn? Dit is je kans! Als je tijdens Museumnacht Kids een of meer musea bezoekt en een museuminspectie invult maak je kans op die felbegeerde titel “Museumnachtinspecteur van Haarlem” en nog veel meer prachtige prijzen. Doe je mee? 

Hoe het werkt

Museuminspecteur
De Museuminspecteurs app is een gratis app van de Museumvereniging. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen na een bezoek aan een museum hun mening geven met een inspectie. Daarmee zijn ze museuminspecteur en kunnen ze mooie prijzen winnen. Museuminspecteurs bepalen samen de leukste, meest kidsproof musea van Nederland.

Wedstrijd Museumnacht
Tijdens de Museumnacht Kids in Haarlem kun je via de app de musea die meedoen inspecteren. Zo maak jij kans op de titel Museumnachtinspecteur van Haarlem. Behalve die titel kun je ook nog mooie prijzen winnen!

Hoe kan je meedoen?
STAP 1. Check in op Museumkids.nl of via de Museuminspecteurs app, en meld je aan
STAP 2. Vul tijdens de Museumnacht een inspectie in
STAP 3. Scoor je button met lampje. En maak kans op 7 prijzenpakketten!

Tip
Installeer van tevoren de gratis app ‘Museuminspecteurs’ op een smartphone of tablet en neem die mee. Maak een account aan met je mailadres en een wachtwoord. Zo kun je tijdens Museumnacht Kids meteen aan de slag! Je kunt het ook later via de website museumkids.nl doen, maar wacht niet te lang, want de winnaars worden snel gekozen.

Hoe doe je een inspectie?
Geniet van de museumnacht en de activiteiten die de musea voor je klaar hebben staan. Haal de nachtinspecteursbutton in het museum en spelt hem op. Kijk goed om je heen in het museum. Zijn de medewerkers aardig? Is er genoeg te doen? Vul in de app de vragen in voor het museum dat jij hebt bezocht. Een foto erbij is leuk! De winnaars worden gekozen aan de hand van hoe je de vragen hebt beantwoord. Leg dus goed uit waarom jij iets goed, leuk of stom vindt. Bij deze musea kun je jouw inspectie uitvoeren:

– ABC Architectuurcentrum

– Frans Hals Museum

– Museum Haarlem

– Teylers Museum

– Verzetsmuseum op wielen

 Prijsuitreiking

Ben jij benieuwd of je de Museuminspecteur van Haarlem bent geworden? Woensdagmiddag 30 oktober is de prijsuitreiking in het Teylersmuseum. Het is van 14.00 tot 15.30. Kom jij ook?

Prijzen

– Jaarkaart

– Workshop LEGO bouwen bij het ABC Architectuurcentrum

– Wild Animals Puzzel

 

4 – 8 jaar

EERSTE PRIJS

– Verjaardagsfeestje in het Frans Hals Museum

– Dierenkoord voor op de slaapkamer

 

TWEEDE PRIJS

– Super 3D Junior dierenpuzzel

– Dierenkoord voor op de slaapkamer

– Drinkbeker

 

DERDE PRIJS

– Super 3D Junior dierenpuzzel

– Drinkbeker

9 – 12 jaar

EERSTE PRIJS

– Verjaardagsfeestje in het Teylers Museum

– KidsLabs Crystal Mining

– Boek Verzetsmuseum Junior 

 

TWEEDE PRIJS

– Kwartetspel Verzetsmuseum Junior

– Boek Verzetsmuseum Junior

– Bouwpakketjes en tekenboek Teylers Museum

 

DERDE PRIJS

– Kwartetspel Verzetsmuseum Junior

– Bouwpakketjes en tekenboek Teylers Museum