Selecteer een pagina

Kaartverkoop

Kaartverkoop

Super leuk dat je op zaterdag 14 maart naar Museumnacht Kids gaat!

Voor Museumnacht Kids hebben zowel ouders als de kids (3 t/m 18 jaar) ieder één ticket nodig. Met dit ticket kun je alle deelnemende musea en culturele instellingen bezoeken, mag je met alle activiteiten meedoen en kun je gebruik maken van de speciale pendeldiensten. Museumnacht Kids biedt een superleuk programma aan met activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Een ticket koop je in de voorverkoop of op de avond zelf, mits we niet uitverkocht zijn.

Prijzen

Vroege Vogel prijs € 5,00*
Zolang de voorraad strekt. Er zijn een beperkt aantal Vroege Vogel tickets beschikbaar. Wil je gebruik
maken van de actie? Zorg dat je direct een ticket koopt bij de start van de kaartverkoop op 13 januari
om 12.00 uur.

Normale prijs €7,50*
Deze prijs gaat in zodra de Vroege Vogel tickets op zijn.
Ouders en kinderen betalen dezelfde prijs. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Je ontvangt na aankoop een e-ticket die omgewisseld kan worden op het evenement voor een toegangsbandje. Dit toegangsbandje is voor ouder en kind gelijk.

*Let op!: Bij online bestellingen betaal je een vergoeding van 0,50 euro (per bestelling) voor de
transactiekosten.

Buy One Give One

We willen het voor iedereen mogelijk maken om ons evenement te bezoeken. Daarom hebben wij het Buy One Give One initiatief opgezet. Naast het aanschaffen van je eigen ticket, kun je een ticket doneren voor slechts €5,- per stuk. In samenwerking met Stek Den Haag zorgen we er vervolgens voor dat de gedoneerde tickets op een goed plekje terecht komen.

*Let op!: Bij deze optie ontvang je geen e-ticket, de donatie wordt via ons geregeld.

Korting

Door technische omstandigheden is het nog niet mogelijk om met de Ooievaarspas tickets met korting te kopen bij de VVV. We zullen dit zo snel mogelijk oplossen. Excuses voor het ongemak. 

Voor Ooievaarspashouders geldt een korting op de reguliere toegangsprijs. Met je pas betaal je slechts €3,75 euro voor een ticket. Vanaf 13 januari 2020 kun je terecht bij de VVV in Den Haag.

*Let op!: De Museumjaarkaart is niet geldig tijdens Museumnacht Kids.

Online kaartverkoop 

Als je online een ticket koopt voor Museumnacht Kids Den Haag, ontvang je in je mail een e-ticket.  Tijdens de avond kunnen de e-tickets (geprint of mobiel) gescand worden en ontvang je een polsbandje. Dit kan bij een van onze inwisselpunten. Het polsbandje biedt toegang tot alle deelnemende musea. 

De inwisselpunten worden binnenkort bekend gemaakt.

Offline kaartverkoop

Koop je je tickets liever niet online? Dan kun je terecht bij de volgende locaties:
– VVV Den Haag
– Kunstmuseum Den Haag
– Haags Historisch Museum
– Museum Swaensteyn te Voorburg