Selecteer een pagina

Museumnacht kids

Haarlem

Haarlemse Avonturiers, bedankt!

We zijn ontzettend blij dat alle kids weer de kans kregen om de kunst en cultuur van Haarlem te ontdekken in de uitverkochte editie van Museumnacht Kids Haarlem op 23 oktober 2021!

Dank aan alle deelnemende instellingen, medewerkers en vrijwilligers voor dit spektakel! En natuurlijk dank aan 2000 bezoekers die er hét culturele feestje van hebben gemaakt.

Wil je de avond nog een keer herbeleven? Klik hier om een kijkje te nemen bij de foto’s. 
Blijf op de hoogte van Museumnacht Kids Haarlem en de andere steden via onze socials en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontdek ons programma in de TMSQR-app incl. blokkenschema, favorietenlijst en een interactieve plattegrond met alle deelnemers en info/inwisselpunten.

Tot volgend jaar!

 Museumnacht Kids is een evenement speciaal voor alle gezinnen met kids tussen de 4 en 12 jaar. Beleef lokale musea en culturele instellingen na sluitingstijd door middel van een extra leuk programma. Er is genoeg te doen: spannende speurtochten, coole workshops, leerzame rondleidingen en nog veel meer. Dit alles met het doel om kinderen op jonge leeftijd en op een speelse manier in aanraking te laten komen met de kunst en cultuur van een stad.