Museumnacht kids

Haarlem

Haarlemse Avonturiers opgelet!

Op zaterdag 23 oktober 2021 is het zover: we gaan met alle kids op expeditie door de musea van Haarlem. Speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar doen de deelnemers van 17.00 tot 22.00 uur hun deuren voor jullie open. 

Door middel van een exclusief programma kunnen kinderen spelenderwijs de kunst en cultuur van Haarlem ontdekken. Klik hier om te zien welke musea en culturele instellingen er mee doen aan Museumnacht Kids Haarlem 2021.

Let op: de online kaartverkoop start op dinsdag 21 september 2021 om 12.00 uur. Op deze manier kunnen we de capaciteit en de vorm van een aantal programmaonderdelen af laten hangen van de laatste update van de corona regels. Omdat we jullie de juiste informatie over de het programma willen geven, starten we de kaartverkoop na de persconferentie van 17 september.

Wil je alvast zeker zijn van een kaartje zonder ergens aan vast te zitten, schrijf je hier in: https://forms.gle/MFUVMgMqKu5g2DYN9. We houden dan tot 1 oktober de tickets voor je gereserveerd. 

Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en voor wekelijkse updates kun je ons volgen via Facebook en Instagram.

 Museumnacht Kids is een evenement speciaal voor alle gezinnen met kids tussen de 4 en 12 jaar. Beleef lokale musea en culturele instellingen na sluitingstijd door middel van een extra leuk programma. Er is genoeg te doen: spannende speurtochten, coole workshops, leerzame rondleidingen en nog veel meer. Dit alles met het doel om kinderen op jonge leeftijd en op een speelse manier in aanraking te laten komen met de kunst en cultuur van een stad.