Kaartverkoop

De online kaartverkoop start op dinsdag 21 september 2021 om 12.00 uur. Op deze manier kunnen we de capaciteit en de vorm van een aantal programmaonderdelen af laten hangen van de laatste update van de corona regels. Omdat we jullie de juiste informatie over de het programma willen geven, starten we de kaartverkoop na de persconferentie van 17 september.

Prijzen

Een kaartje voor Museumnacht Kids Haarlem kost € 7,50. Zowel voor kinderen vanaf 3 jaar als voor ouders heb je een ticket nodig. De prijs is hetzelfde.

Met het ticket kun je alle deelnemende musea en culturele instellingen bezoeken tussen 17:00 en 22:00 uur en mag je met alle activiteiten meedoen. Deelname aan de activiteiten is op basis van beschikbaarheid. De afterparty is van 21:00 tot 22:30 uur in het Noord-Hollands Archief. Helaas is er dit jaar geen opening. Maar genoeg andere mooie programma onderdelen!

Online tickets

Na aankoop ontvang je een e-mail met e-ticket. Je bent zelf verantwoordelijk voor het omwisselen van je e-ticket naar een toegangsbewijs in de vorm van een polsbandje. Je e-ticket is geen geldig entreebewijs bij de instellingen. 

Toon je e-ticket op mobiel bij een van onze inwisselpunten. Na het scannen van dit e-ticket en je Corona Check krijg je een polsbandje. Dit is je entreebewijs voor alle deelnemende instellingen.

Inwisselpunten
Op het evenement zullen er meerdere plekken zijn waar de e-tickets gescand en omgeruild kunnen worden voor een polsbandje. De exacte locaties worden binnenkort gedeeld.

Er zullen dit jaar geen offline kaartverkooppunten zijn. Mochten we aanvullende informatie over de coronamaatregelen moeten delen, willen we je natuurlijk graag kunnen bereiken.

Testen voor toegang

Museumnacht Kids werkt (verplicht) met het Testen voor Toegang beleid. Bij het aankopen van een ticket ga je akkoord met dit toegangsbeleid en zorg je er als bezoeker (vanaf 12 jaar) zelf voor dat je in bezit bent van een geldige QR-code in de Corona Check app. Zonder geldige code wordt toegang tot het evenement geweigerd. Lees hier alle informatie over Testen voor Toegang: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

DOneer een ticket

Kinderen van nieuwe Haarlemmers (statushouders) draaien volop mee op school, in de straat en in de stad. Ze komen van ver. Vaak uit Syrië of Eritrea, uit Afghanistan of Iran. Soms hebben ze een lange, gevaarlijke tocht achter de rug of een jarenlang verblijf in een vluchtelingenkamp in Turkije of Griekenland. Hier in Haarlem komen ze – met vallen en opstaan – tot rust en kunnen ze aan een echt leven beginnen.

De meerderheid van de  nieuwe Haarlemmers hebben nog nooit een museum van binnen gezien. Velen weten niet eens wat een museum is. Met jouw hulp kan hier verandering in komen! Door een kaartje te doneren kunnen we met elkaar nieuwe Haarlemmers de musea zelf laten ontdekken op 23 oktober tijdens Museumnacht Kids Haarlem.

Wij van Haarlem Mozaïek – een stichting voor en door statushouders – bereiden de kids erop voor door voorlichting te geven over wat een museum nu eigenlijk is. . Door een extra kaartje aan te schaffen geef je een nieuwe Haarlemmer een onbezorgde avond cadeau.

Vast bedankt als je een donatie doet.

VRAGEN

Vragen en/of onduidelijkheden over toegangsbewijzen kunnen uitsluitend per mail via haarlem@museumnachtkids.nl worden gecommuniceerd.

Algemene Voorwaarden