Selecteer een pagina

Kaartverkoop

De kaartverkoop start woensdag 1 september 2021 om 12.00 uur.

Prijzen

Vroege Vogel tickets € 5,-
Reguliere tickets € 7,50

Zodra de Vroege Vogel tickets zijn uitverkocht gaat het reguliere tarief in. 

Zowel voor kind als voor ouder heb je een ticket nodig.

Buy one - Give one

Buy one – give one

Dit jaar worden de Buy One Give One tickets gedoneerd aan Haarlem Mozaïek – een stichting voor en door statushouder. Deze organisatie maakt zich sterk voor statushouders en hun kinderen in Haarlem.

Kinderen van nieuwe Haarlemmers (statushouders) draaien volop mee op school, in de straat en in de stad. Ze komen van ver. Vaak uit Syrië of Eritrea, uit Afghanistan of Iran. Soms hebben ze een lange, gevaarlijke tocht achter de rug of een jarenlang verblijf in een vluchtelingenkamp in Turkije of Griekenland.

Dankzij Haarlem Moxaïek hebben deze mensen een ontmoetingsplek waar ze terecht kunnen voor steun en advies.

We hopen dat tijdens Museumnacht Kids Haarlem de gezinnen met jonge kinderen hun tegenslagen even kunnen vergeten en een avond kunnen genieten van de Haarlemse kunst, cultuur en gezelligheid.

*Let op!: Bij deze optie ontvang je geen e-ticket, de donatie wordt via ons geregeld.

Online tickets

Na aankoop ontvang je een e-mail met e-ticket. Deze kan gedownload worden en getoond worden op de avond zelf.

Na het scannen van dit e-ticket krijg je een polsbandje. Dit is je entreebewijs voor alle deelnemende instellingen, opening en afterparty.

Op het evenement zullen er meerdere plekken zijn waar de e-tickets gescand en omgeruild kunnen worden voor een polsbandje. De exacte locaties worden binnenkort gedeeld.