Selecteer een pagina

Kaartverkoop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven!

Prijzen

Vroege Vogel tickets € 5,-
Reguliere tickets € 7,50

Vroege Vogel tickets zijn alleen online beschikbaar. Zodra de Vroege Vogel tickets zijn uitverkocht gaat het reguliere tarief in. Deze reguliere tickets zijn zowel online als offline te koop.

Buy one - Give one

Buy one – give one

Kinderen van nieuwe Haarlemmers (statushouders) draaien volop mee op school, in de straat en in de stad. Ze komen van ver. Vaak uit Syrië of Eritrea, uit Afghanistan of Iran. Soms hebben ze een lange, gevaarlijke tocht achter de rug of een jarenlang verblijf in een vluchtelingenkamp in Turkije of Griekenland. Hier in Haarlem komen ze – met vallen en opstaan – tot rust en kunnen ze aan een echt leven beginnen.

De meerderheid van de nieuwe Haarlemmers hebben nog nooit een museum van binnen gezien. Velen weten niet eens wat een museum is. Met jouw hulp kan daar verandering in komen! Door middel van deze actie kunnen we het met elkaar mogelijk maken dat nieuwe Haarlemmers de musea zelf gaan ontdekken op 19 oktober tijdens Museumnacht Kids Haarlem. Wij van Haarlem Mozaïek – een stichting voor en door statushouders – bereiden de kids erop voor door voorlichting te geven over wat een museum nu eigenlijk is. Wanneer je een extra kaartje aanschaft, geef je een nieuwe Haarlemmer een onbezorgde avond cadeau. Met onder andere een prachtige opening in de mooie Bavo kerk op de Grote Markt en een denderend feest na afloop in het Noord-Hollands Archief.

Online tickets

Het ticket van Museumnacht Kids is in de vorm van een polsbandje. Wanneer je online een ticket aanschaft, ontvang je polsbandjes op het opgegeven adres. Deze verzending kan ongeveer 2 weken in beslag nemen. De laatste verzending van tickets vindt plaats op maandag 14 oktober 2019.

Offline kaartverkoop

Tickets zijn ook verkrijgbaar bij de volgende offline verkooppunten:
– Teylers Museum
– Museum Haarlem
– De Wereld van Jansje (zaterdag a.s. open tot 21.00)
– VVV (zaterdag a.s. open tot 17.00)

Let op: reguliere openingstijden zijn van toepassing op de verkooppunten.

LET OP! Vroege Vogel tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Vanaf 26 augustus koop je tickets tegen de reguliere prijs bij de bovenstaande locaties.