Selecteer een pagina

Museumnacht kids

Utrecht

Museumnacht Kids Utrecht 2021 gaat niet door.

Naar aanleiding van de laatste persconferentie hebben we helaas moeten besluiten dat Museumnacht Kids Utrecht op zaterdag 20 november niet door kan gaan. De nieuwe coronamaatregelen maken het onmogelijk om het evenement, dat voornamelijk s ’avonds plaatsvindt te organiseren.

Museumnacht Kids is geen regulier museumbezoek maar een evenement met bijzondere activiteiten zonder vaste plaatsen. Binnen de activiteiten is het niet mogelijk voldoende afstand te houden.

De organisatie en de deelnemende instellingen vinden het niet verantwoord om bezoekers, medewerkers en vrijwilligers het risico op besmetting van het coronavirus te laten lopen. We vinden het zeer spijtig voor alle bezoekers die al een ticket hebben gekocht. Zij hebben bericht ontvangen van de organisatie.

Dat deze editie niet doorgaat betekent niet dat jullie stil hoeven te zitten. De deelnemende instellingen zijn gewoon veilig te bezoeken tijdens hun reguliere openingstijden met heel veel leuke activiteiten voor de kids. Plan een bezoek en steun de culturele sector, vooral in deze tijd!

Stay safe! Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Instagram.

 

 Museumnacht Kids is een evenement speciaal voor alle gezinnen met kids tussen de 4 en 12 jaar. Beleef lokale musea en culturele instellingen na sluitingstijd door middel van een extra leuk programma. Er is genoeg te doen: spannende speurtochten, coole workshops, leerzame rondleidingen en nog veel meer. Dit alles met het doel om kinderen op jonge leeftijd en op een speelse manier in aanraking te laten komen met de kunst en cultuur van een stad.