Selecteer een pagina

Museumnacht kids

Utrecht

Utrechtse avonturiers opgelet!

Op zaterdag 20 november 2021 is het zover: we gaan met alle kids op expeditie door de musea van Utrecht. Speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar doen de deelnemers van 17.00 tot 22.00 uur hun deuren voor jullie open.

Door middel van een exclusief programma kunnen kinderen spelenderwijs de kunst en cultuur van Utrecht ontdekken. Klik hier om te zien welke musea en culturele instellingen er mee doen aan Museumnacht Kids Utrecht 2021.

De kaartverkoop is van start. Wees er snel bij want op = op!

Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en voor wekelijkse updates kun je ons volgen via Facebook en Instagram.

 

Tickets kopen >

 Museumnacht Kids is een evenement speciaal voor alle gezinnen met kids tussen de 4 en 12 jaar. Beleef lokale musea en culturele instellingen na sluitingstijd door middel van een extra leuk programma. Er is genoeg te doen: spannende speurtochten, coole workshops, leerzame rondleidingen en nog veel meer. Dit alles met het doel om kinderen op jonge leeftijd en op een speelse manier in aanraking te laten komen met de kunst en cultuur van een stad.