Selecteer een pagina

Kaartverkoop

Kaartverkoop

De kaartverkoop is van start! Lees onderstaande informatie goed door voor de aankoop

Is de ticketmodule niet zichtbaar op je scherm? Scrol dan naar het einde van de pagina. 

 

Prijzen

Een kaartje voor Museumnacht Kids Utrecht kost € 7,50. Zowel voor kinderen vanaf 3 jaar als voor ouders heb je een ticket nodig. De prijs is hetzelfde. 

Met het ticket kun je alle deelnemende musea en culturele instellingen bezoeken tussen 17:00 en 22:00 uur en mag je met alle activiteiten (exclusief de opening) meedoen. Deelname aan de activiteiten is op basis van beschikbaarheid. De afterparty is van 21:00 tot 22:30 uur in Het Spoorwegmuseum.  

De opening is van 16:30 tot 17:00 uur in Museum Speelklok. In verband met de beperkte capaciteit heb je hier een aanvullend ticket voor nodig. De opening is speciaal voor onze jongste bezoekers (4-7 jaar).  

*Let op!: Bij online bestellingen betaal je een vergoeding van 0,50 euro (per bestelling) voor de transactiekosten.

Testen voor Toegang

Museumnacht Kids werkt (verplicht) met het Testen voor Toegang beleid. Bij het aankopen van een ticket ga je akkoord met dit toegangsbeleid en zorg je er als bezoeker (vanaf 13 jaar) zelf voor dat je in bezit bent van een geldige QR-code in de Corona Check app. Zonder geldige code wordt toegang tot het evenement geweigerd. Lees hier alle informatie over Testen voor Toegang.

Online tickets en e-tickets

Na aankoop ontvang je een e-mail met e-ticket. Je bent zelf verantwoordelijk voor het omwisselen van je e-ticket naar een toegangsbewijs in de vorm van een polsbandje. Je e-ticket is geen geldig entreebewijs bij de instellingen.   

Toon je e-ticket op mobiel bij een van onze inwisselpunten. Na het scannen van dit e-ticket en je Corona Check krijg je een polsbandje. Dit is je entreebewijs voor alle deelnemende instellingen.  
 

Inwisselpunten 
Op het evenement zullen er meerdere plekken zijn waar de e-tickets gescand en omgeruild kunnen worden voor een polsbandje. De exacte locaties worden binnenkort gedeeld. 
 
Er zullen dit jaar geen offline kaartverkooppunten zijn. Mochten we aanvullende informatie over de coronamaatregelen moeten delen, willen we je natuurlijk graag kunnen bereiken.

Algemene Voorwaarden