Selecteer een pagina

Smulmenu

Tijdens het tijdreizen moeten de buikjes op een gegeven moment ook gevuld worden. Daarom kun je bij de volgende verschillende musea en deelnemende instellingen terecht voor een speciaal Museumnacht Kids Den Haag menu.  Vind al het lekkers hieronder.

Amare

 Info volgt.

Buitenmuseum

Info volgt. 

Kunstmuseum Den Haag

Schuif aan bij de picknicktafels en rust even uit. Er is ruim keuze uit heerlijke frietjes, een kleurrijke fruitspies, de lekkerste crêpes of hotdogs! 

Huygens’ Hofwijck

Info volgt.

Haags Historisch Museum

Van de middeleeuwen naar de Tweede Wereldoorlog en van de pruikentijd naar de jaren 70: van al dat tijdreizen krijg je honger! Kom daarom wat drinken en eten in het gezellige café. Hier geniet je van een drankje, kidsproof borrelplank of een maaltijd voor kleine of grote mensen. Weer volgeladen? Vlieg dan verder door het museum.   

Beeld en geluid

Info volgt.

Mauritshuis

Info volgt.

Escher in het Paleis

Info volgt.

Kloosterkerk

Kom een pannenkoek versieren en eten! De opbrengst gaat naar Make-a-Wish Nederland. 

Filmhuis Den Haag

Info volgt. 

Museon-Omniversum

Kom lekker eten in het Museum Café, het Dome Café en de museum foyer van Museon-Omniversum. Horecapartner Juni Lekkernijen verzorgt lekker eten en makkelijke snacks, die je voor of tijdens je museumnacht-tijdreis kunt nuttigen. 

 Neem Venussoep, een broodje meteoriet, broodje raket, andere warme vegasnacks of tosti’s. Of stil je lekkere trek met een Mars of Milky Way? 

Sponsors: